טאבון רמת החייל

טוטאל דיזיין שכלל עיצוב פנים ומיתוג לטאבון ברמת החייל.

בתחילת התהליך יצרנו שפה גרפית שהתבססה על לוגו טיפוגרפי פשוט ועדין ועל סדרת איורים וטקסטים מעולם האפייה.

עיצוב הפנים של המקום היווה אתגר אמיתי, משום שהתקציב שהועמד לרשותנו, המעצבים, היה דל ומוגבל מאוד. נדרשה חשיבה רבה והגדרה מעמיקה של סדרי העדיפויות על מנת להפיק את המיטב מתוך מלאי הכלים שהועמדו לרשותנו בפרויקט.

כך, לדוגמה, נולדה הבחירה להתקין את אריחי הקרמיקה הלבנים בניצב אחד לשני. הלקוח רכש את החומר הזה משיקולים תקציביים, למרות שזו לא הייתה הבחירה האופטימלית. מתוך ברירת המחדל הזו בחרנו בהתקנה ייחודית ולא מאוד שגרתית לחומר הזה, שעשתה פלאים לנראות של המקום.

גם הקיר השחור שעליו ציורו איורים וטקסטים גרפיים, נוצר מתוך מחשבה להקפיץ את הנראות של המקום במינימום עלות ובמקסימום תועלת ובאופן שיותיר רושם והשפעה על הלקוחות שמגיעים למקום.

לביצוע הציור על הקיר נבחר אמן צעיר ומוכשר, מיכאל נגארי, שבאמצעות איורים עשירים ויפיפיים הפיח חיים של ממש בקיר הכהה הזה.

גופי התאורה שנעשו בייצור מיוחד, נצבעו ע"פ צבעי הלוגו ובכך נותנים תהודה נוספת למיתוג ולשילוט בכניסה.

בסופו של התהליך, נוצר מקום חם, נעים ומאוד מאוד שמח בעלות מאוד לא גבוהה ובכך ייחודו של הפרויקט.